Wenkbrauwen verven en epileren

Deze cursus is nog niet beschikbaar

In deze opleiding leer je op verantwoorde wijze wenkbrauwen verven en epileren

IN HET KORT DE OPLEIDING:

Lesgeld online thuisstudie: €9,00

Hou jij ook van mooi strakke geëpileerde wenkbrauwen en wanneer deze ook geverfd zijn, krijg je een mooie natuurlijke uitstraling.

 

Waarom kies je voor de opleiding?

 • Online thuisstudie die altijd leuk is om te leren.
 • Praktijkgerichte opleiding.
 • Koop de producten waar jij graag mee zou willen werken, geen verplichte producten. Maak het zo duur of goedkoop zoals je zelf wilt.

Tijdens de opleiding krijg je leuke aanbiedingen voor andere cursussen om jou kennis van het nagelvak/wimpervak te verg

DOELGROEP

De opleiding is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde manier wenkbrauwen wil verven en epileren. Het biedt een hele goede basis als onderdeel van het beroep wimper/wenkbrauw styliste.

VOOROPLEIDING

De opleiding kun je zonder vooropleiding volgen en er zijn geen specifieke eisen gesteld.

DE INHOUD VAN DE OPLEIDING

Tijdens de praktijkgerichte opleiding, begint deze met een theoretisch deel, die benodigd is om het vak verantwoord te kunnen uitoefenen. Daarna volgen een aantal praktijk lessen waarin aan de hand van duidelijke video’s de technieken worden uitgelegd. Tevens bevat iedere les ook een duidelijk stappenplan.

DE INHOUD

 • Introductie
 • Benodigdheden
 • Anatomie van de natuurlijke wimper/wenkbrauw
 • Verven van de wimpers/wenkbrauwen
 • Epileren van wenkbrauwen
 • Hygiëne
 • Procedure en stappenplan
 • Aftercare

INCLUSIEF LESMATERIAAL/ EXCLUSIEF PRODUCTEN

Alle benodigde lesmateriaal is aanwezig. Je hoeft zelf geen boeken te kopen.Na de aanschaf van de cursus, ontvang je een link waarmee je het e-book kunt downloaden.De producten waar je mee wilt werken, dien je zelf aan te schaffen. Tijdens de jarenlange ervaring is gebleken dat cursisten zelf graag het merk willen kiezen waarmee ze werken en schaffen ze graag zelf alle materialen aan, zo goedkoop of duur ze zelf willen. Natuurlijk kun je voor vragen hierover altijd advies en informatie krijgen.

EXAMEN

Deze opleiding wordt afgerond met een downloadbaar certificaat van deelname.

KWALITEIT VAN SIMPLY YOU OPLEIDINGEN

Simply You heeft meer dan 20 jaar ervaring in het geven van praktijkgerichte opleidingen in de beautybranche. 

STUDIEMETHODE VAN DE OPLEIDING

De opleiding is volledig als thuisstudie online te volgen, dus is het mogelijk om naast je baan de opleiding te volgen. Je kan studeren op jou specifieke moment en is daardoor heel flexibel in te delen. Je kunt in je eigen tempo studeren en waar en wanneer je maar wilt, zonder reistijd.

Je kunt altijd terug vallen op het downloadbare boek en op meerdere duidelijke video’s en stappenplan.

STUDIEDUUR

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je aan de opleiding besteed. Gemiddeld kun je ervan uit gaan dat de theorie tot je nemen en leren een paar uur duurt. De praktijk zal een 2 tot 3 uur in beslag nemen en daarna zul je heel veel moeten oefenen. De opleidingsfaciliteiten blijven een half jaar voor je open staan, daarna vervalt de inlog mogelijkheid.  Heb je meer tijd nodig, kun je altijd even contact opnemen.