Cursus BIAB incl. certificaat

Cursus BIAB incl. certificaat

In deze cursus leer je om je eigen nagels te voorzien van de populaire BIAB. Dit op een geheel verantwoorde manier, zodat jouw natuurlijke nagel niet beschadigd.

IN HET KORT DE OPLEIDING:

Lesgeld online thuisstudie: €149,00

Dé trend op het gebied van nagelstyling. BIAB (builder in a bottle) is een stevige laag gel over de natuurlijke nagel eventueel kun je deze een kleur geven met gelpolish/gelllak of de je gebruikt de BIAB in kleur. De BIAB is geheel afweekbaar en beschadigd de natuurlijke nagel niet. Inclusief een uitgebreide module natuurlijke nagel anatomie.

Of je nou je eigen nagels wil voorzien van een mooie gellaag of dat je een goede basis wil leggen voor jouw nieuwe baan als nagelstylist, deze opleiding biedt een solide basis voor beide.

Waarom kies je voor de opleiding?

 • Online thuisstudie die goed te combineren valt met een baan.
 • Praktijkgerichte opleiding.
 • De opleiding is uit te breiden met online begeleiding of huiswerkbegeleiding.
 • Koop de gelproducten waar jij graag mee zou willen werken, geen verplichte producten. Maak het zo duur of goedkoop zoals je zelf wilt.
 • Tijdens de opleiding krijg je leuke aanbiedingen voor andere cursussen om jou kennis van het nagelvak te vergroten.

Oefenhand

Startersset Pink Gellac

Professionele nagelfrees

DOELGROEP

De opleiding is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde manier BIAB nagels zou willen zetten. Het biedt een hele goede basis voor het beroep nagelstyliste. Maar de cursus is zeker ook bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in BIAB zetten bij jezelf of als hobby bij anderen.

VOOROPLEIDING

De opleiding kun je zonder vooropleiding volgen en er zijn geen specifieke eisen gesteld.

DE INHOUD VAN DE OPLEIDING

Tijdens de praktijkgerichte opleiding, begint deze met een theoretisch deel, die benodigd is om het vak verantwoord te kunnen uitoefenen. Daarna volgen een aantal praktijk lessen waarin aan de hand van duidelijke video’s de technieken worden uitgelegd. Tevens bevat iedere les ook een duidelijk stappenplan

DE INHOUD

 • Introductie
 • Wat is BIAB en hoe gaan we te werk
 • Anatomie van de natuurlijke nagel
 • Voorbereiding van de natuurlijke nagel
 • Tips bij het zetten van de builder
 • Stappenplan BIAB zetten
 • Stappenplan van BIAB met gelpolish
 • Nabehandelen en verwijderen van de BIAB
 • Inclusief Certificaat van deelname

INCLUSIEF LESMATERIAAL/ EXCLUSIEF PRODUCTEN

Alle benodigde lesmateriaal is aanwezig. Je hoeft zelf geen boeken te kopen.Na de aanschaf van de cursus, ontvang je een link waarmee je het e-book kunt downloaden.De producten en BIAB waar je mee wilt werken, dien je zelf aan te schaffen. Tijdens de jarenlange ervaring is gebleken dat cursisten zelf graag het merk willen kiezen waarmee ze werken en schaffen ze graag zelf alle materialen aan, zo goedkoop of duur ze zelf willen. Natuurlijk kun je voor vragen hierover altijd advies en informatie krijgen.

EXAMEN

Deze opleiding wordt afgerond met een downloadbaar certificaat van deelname.

KWALITEIT VAN SIMPLY YOU OPLEIDINGEN

Simply You heeft meer dan 20 jaar ervaring in het geven van praktijkgerichte opleidingen in de beautybranche. 

STUDIEMETHODE VAN DE OPLEIDING

De opleiding is volledig als thuisstudie te volgen, dus is het mogelijk om naast je baan de opleiding te volgen. Je kan studeren op jou specifieke moment en is daardoor heel flexibel in te delen. Je kunt in je eigen tempo studeren en waar en wanneer je maar wilt, zonder reistijd.

Je kunt altijd terug vallen op het downloadbare boek en op meerdere duidelijke video’s en stappenplan.

BEGELEIDING ONLINE OF HUISWERKBEGELEIDING

Je kunt altijd en overal de extra begeleiding aanschaffen.

De huiswerkbegeleiding bestaat uit;

–        Na iedere praktijkles kun je foto’s van je werk uploaden en zullen deze binnen een week worden voorzien van feedback.

–        Tevens kun je iedere les vragen stellen, door een pagina te uploaden met jouw vragen over die les

 

De online lessen zien er als volgt uit;

 • De les duurt 2 uur een zullen in groepsverband zijn met een maximum van 5 studenten, via teams of Zoom. Alle vragen kunnen worden beantwoord en eventueel live worden uitgelegd via de camera die op het werk gericht staat. Wanneer jijzelf ook je camera op je werk richt, kan de docent je handelingen volgen en eventueel voorzien van feedback.
 • Na 3 lessen kun je jezelf inschrijven voor de online les.

STUDIEDUUR

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je aan de opleiding besteed. Gemiddeld kun je ervan uit gaan dat ieder praktijkles een 3 uur oefenen kost. Het is aan te raden iedere les een aantal keer te oefenen. Je zou kunnen zeggen wanneer je alle lessen 1x zou oefenen en alle theorie tot je neemt, zou je met 3 uur per week gedurende 4 weken alles hebben behandeld, maar zoals gezegd is het aan te raden de lessen meerdere keren te oefenen alvorens door te gaan naar de volgende les. Zo kun je zelf bepalen hoe lang of hoe kort je over je opleiding doet. De opleidingsfaciliteiten blijven een half jaar voor je open staan, daarna vervalt de inlog mogelijkheid.  Heb je meer tijd nodig, kun je altijd even contact opnemen.