Wimperverlenging ONE BY ONE

Deze cursus is nog niet beschikbaar

In deze cursus leer je op een verantwoorde manier wimperextensions one by one te zetten bij iemand anders (klant).

IN HET KORT DE OPLEIDING:

Lesgeld online thuisstudie: €99,00

In deze cursus leer je het zetten van wimperextensions waarbij elk natuurlijk wimperhaartje wordt voorzien van een langer en dikker kunsthaartje. De theoretische kennis van de wimpers en de producten waarmee we werken is waar we mee starten. Daarna volgt het praktijk gedeelte waarbij met duidelijke instructie video’s en een uitgebreid stappen plan wordt uitgelegd wat de manier van werken is. Zodanig dat de natuurlijke wimpers niet beschadigen. Hierdoor ontstaan mooie volle wimpers.

 

Waarom kies je voor deze opleiding?

 • Online thuisstudie die goed te combineren valt met een baan.
 • Praktijkgerichte opleiding.
 • De opleiding is uit te breiden met online begeleiding of huiswerkbegeleiding.
 • Koop de gelproducten waar jij graag mee zou willen werken, geen verplichte producten. Maak het zo duur of goedkoop zoals je zelf wilt.
 • Tijdens de opleiding krijg je leuke aanbiedingen voor andere cursussen om jou kennis van het nagelvak te vergro

DOELGROEP

De opleiding is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde manier wimperextensions zou willen zetten. Het biedt een hele goede solide basis voor het beroep wimperstyliste, zodat je als beginnend wimperstylist aan de slag kunt gaan. Maar de cursus is zeker ook bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het zetten van wimperextensions als hobby bij anderen.

VOOROPLEIDING

De opleiding kun je zonder vooropleiding volgen en er zijn geen specifieke eisen gesteld.

DE INHOUD VAN DE OPLEIDING

Tijdens de praktijkgerichte opleiding, begint deze met een theoretisch deel, die benodigd is om het vak verantwoord te kunnen uitoefenen. Daarna volgen een aantal praktijk lessen waarin aan de hand van duidelijke video’s de technieken worden uitgelegd. Tevens bevat iedere les ook een duidelijk stappenplan. Ook komt het nabehandelen en verwijderen van de kunstwimpers aan bod.

DE INHOUD

 • Introductie
 • Benodigdheden
 • Anatomie van de natuurlijke wimper
 • Soorten extensions
 • Hygiëne en veilig werken
 • Verschillende vormen van de ogen
 • Allergie en die voorkomen
 • De wimperapplicatie
 • Het verwijderen en de Refill
 • Nazorgadvies
 • Klantcontact en intakeformulier

INCLUSIEF LESMATERIAAL/ EXCLUSIEF PRODUCTEN

Alle benodigde lesmateriaal is aanwezig. Je hoeft zelf geen boeken te kopen. Na de aanschaf van de cursus, ontvang je een link waarmee je het e-book kunt downloaden. De producten waar je mee wilt werken, dien je zelf aan te schaffen. Tijdens de jarenlange ervaring is gebleken dat cursisten zelf graag het merk willen kiezen waarmee ze werken en schaffen ze graag zelf alle materialen aan, zo goedkoop of duur ze zelf willen. Natuurlijk kun je voor vragen hierover altijd advies en informatie krijgen.

EXAMEN

Deze opleiding wordt afgerond met een downloadbaar certificaat van deelname.

KWALITEIT VAN SIMPLY YOU OPLEIDINGEN

Simply You heeft meer dan 20 jaar ervaring in het geven van praktijkgerichte opleidingen in de beautybranche. 

STUDIEMETHODE VAN DE OPLEIDING

De opleiding is volledig als thuisstudie te volgen, dus is het mogelijk om naast je baan de opleiding te volgen. Je kan studeren op jou specifieke moment en is daardoor heel flexibel in te delen. Je kunt in je eigen tempo studeren en waar en wanneer je maar wilt, zonder reistijd.

Je kunt altijd terug vallen op het downloadbare boek en op meerdere duidelijke video’s en stappenplan.

BEGELEIDING ONLINE OF HUISWERKBEGELEIDING

Je kunt altijd en overal de extra begeleiding aanschaffen.

De huiswerkbegeleiding bestaat uit;

–        Na iedere praktijkles kun je foto’s van je werk uploaden en zullen deze binnen een week worden voorzien van feedback.

–        Tevens kun je iedere les vragen stellen, door een pagina te uploaden met jouw vragen over die les

 

De online lessen zien er als volgt uit;

 • De les duurt 2 uur een zullen in groepsverband zijn met een maximum van 5 studenten, via teams of Zoom. Alle vragen kunnen worden beantwoord en eventueel live worden uitgelegd via de camera die op het werk gericht staat. Wanneer jijzelf ook je camera op je werk richt, kan de docent je handelingen volgen en eventueel voorzien van feedback.
 • Je kunt tijdens je lessen 3x 2 uur inplannen

STUDIEDUUR

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je aan de opleiding besteed. Het zetten van een set kan al snel 3 uur in beslag nemen. Hou er rekening mee dat het werken op een oefenhoofd anders is als een echt persoon. Daarna zul je heel veel moeten oefenen.