Manicure zoals in de salon

In deze opleiding leer je een manicure behandeling uit te voeren, zoals in de nagelsalon wordt gedaan.

IN HET KORT DE OPLEIDING:

Lesgeld online thuisstudie: €49,00 

Deze cursus leert je een manicure behandeling uitvoeren, zoals dat in de nagelstudio wordt gedaan. Op een verantwoorde manier de nagels vijlen, lakken en verzorgen van je nagelriemen. Zelfs een hand-en arm massage en paraffine behandeling ontbreekt niet. Tevens kun je uitkijken naar stappenplan dat van a tot z te werk gaat.

Waarom kies je voor de opleiding?

 • Online thuisstudie die goed te combineren valt met een baan.
 • Praktijkgerichte opleiding.
 • De opleiding is uit te breiden met online begeleiding of huiswerkbegeleiding.
 • Koop de manicureproducten waar jij graag mee zou willen werken, geen verplichte producten. Maak het zo duur of goedkoop zoals je zelf wilt.
 • Tijdens de opleiding krijg je leuke aanbiedingen voor andere cursussen om jou kennis van het nagelvak te vergroten.

DOELGROEP

De opleiding is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde manier een manicure behandeling zou willen geven. Maar de cursus is zeker ook bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in manicure en het verzorgen van jezelf en je nagels.

VOOROPLEIDING

De opleiding kun je zonder vooropleiding volgen en er zijn geen specifieke eisen gesteld.

DE INHOUD VAN DE OPLEIDING

Tijdens de praktijkgerichte opleiding, begint deze met een theoretisch deel, die benodigd is om het vak verantwoord te kunnen uitoefenen. Daarna volgen een aantal praktijk lessen waarin aan de hand van duidelijke video’s de technieken worden uitgelegd. Tevens bevat iedere les ook een duidelijk stappenplan. Het vijlen van de natuurlijke nagel, polijsten, lakken en massage komt aan bod.

DE INHOUD

 • Introductie
 • Vijlen, polijsten, nagelvormen
 • Verzorging van de nagelriemen
 • Nagellak
 • Paraffinebad
 • Hand-en onderarm massage
 • Stappenplan minimanicure
 • Stappenplan uitgebreide manicure

INCLUSIEF LESMATERIAAL/ EXCLUSIEF PRODUCTEN

Alle benodigde lesmateriaal is aanwezig. Je hoeft zelf geen boeken te kopen. Na de aanschaf van de cursus, ontvang je een link waarmee je het e-book kunt downloaden.De producten waar je mee wilt werken, dien je zelf aan te schaffen. Tijdens de jarenlange ervaring is gebleken dat cursisten zelf graag het merk willen kiezen waarmee ze werken en schaffen ze graag zelf alle materialen aan, zo goedkoop of duur ze zelf willen. Natuurlijk kun je voor vragen hierover altijd advies en informatie krijgen.

EXAMEN

Deze opleiding wordt afgerond met een downloadbaar certificaat van deelname.

KWALITEIT VAN SIMPLY YOU OPLEIDINGEN

Simply You heeft meer dan 20 jaar ervaring in het geven van praktijkgerichte opleidingen in de beautybranche. 

STUDIEMETHODE VAN DE OPLEIDING

De opleiding is volledig als thuisstudie te volgen, dus is het mogelijk om naast je baan de opleiding te volgen. Je kan studeren op jou specifieke moment en is daardoor heel flexibel in te delen. Je kunt in je eigen tempo studeren en waar en wanneer je maar wilt, zonder reistijd.

Je kunt altijd terug vallen op het downloadbare boek en op meerdere duidelijke video’s en stappenplan.

STUDIEDUUR

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je aan de opleiding besteed. Gemiddeld zal de cursus een paar uur per week in beslag nemen per week. En naarmate je meer zal oefenen, wat we wel adviseren, zal de gehele cursus 3 weken duren.