Gelpolish/Gellak

In deze cursus leer je om je eigen nagels te voorzien van gellak of gelpolish. Dit op een geheel verantwoorde manier, zodat jouw natuurlijke nagel niet beschadigd.

IN HET KORT DE OPLEIDING:

Lesgeld online thuisstudie: €49,00 

Ben je ook zo enthousiast over het vak nagelstyling, hou je van het verzorgen van nagels of kun je niet wachten om aan de slag te gaan als beautyprofessional, dan is deze opleiding zeker iets voor jou. In deze cursus leer je om je eigen nagels te voorzien van gellak of gelpolish. Dit op een geheel verantwoorde manier, zodat jouw natuurlijke nagel niet beschadigd. Inclusief uitgebreide module “anatomie van de natuurlijke nagel”.

De cursus zeer geschikt om deze behandeling bij jezelf uit te voeren, maar kun je de behandeling ook professioneel aanbieden in jouw kapsalon, schoonheidssalon of pedicurepraktijk. 

Oefenhand

Startersset Pink Gellac

Professionele nagelfrees

Waarom kies je voor de opleiding?

 • Online thuisstudie die goed te combineren valt met een baan.
 • Praktijkgerichte opleiding.
 • De opleiding is uit te breiden met online begeleiding of huiswerkbegeleiding.
 • Koop de gelproducten waar jij graag mee zou willen werken, geen verplichte producten. Maak het zo duur of goedkoop zoals je zelf wilt.
 • Tijdens de opleiding krijg je leuke aanbiedingen voor andere cursussen om jou kennis van het nagelvak te vergroten.

DOELGROEP

De opleiding is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde manier gelpolish/gellak zou willen zetten. Het biedt een hele goede basis voor het beroep nagelstyliste. Maar de cursus is zeker ook bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in gelpolish zetten bij jezelf of als hobby bij anderen.

VOOROPLEIDING

De opleiding kun je zonder vooropleiding volgen en er zijn geen specifieke eisen gesteld.

DE INHOUD VAN DE OPLEIDING

Tijdens de praktijkgerichte opleiding, begint deze met een theoretisch deel, die benodigd is om het vak verantwoord te kunnen uitoefenen. Daarna volgen een aantal praktijk lessen waarin aan de hand van duidelijke video’s de technieken worden uitgelegd. Tevens bevat iedere les ook een duidelijk stappenplan.

DE INHOUD

 • Introductie
 • Wat zijn gelpolishbehandelingen
 • Anatomie van de natuurlijke nagel
 • Voorbereiding van de natuurlijke nagel
 • Tips bij het lakken van gelpolish
 • Stappenplan behandeling met kleur
 • Stappenplan behandeling met french manicure
 • Verwijderen en nabehandelen van gelpolish

Pink gellac kleuren

Chrome poeder

Nail art penselen

INCLUSIEF LESMATERIAAL/ EXCLUSIEF PRODUCTEN

Alle benodigde lesmateriaal is aanwezig. Je hoeft zelf geen boeken te kopen. Na de aanschaf van de cursus, ontvang je een link waarmee je het e-book kunt downloadenDe producten en gelpolish waar je mee wilt werken, dien je zelf aan te schaffen. Tijdens de jarenlange ervaring is gebleken dat cursisten zelf graag het merk willen kiezen waarmee ze werken en schaffen ze graag zelf alle materialen aan, zo goedkoop of duur ze zelf willen. Natuurlijk kun je voor vragen hierover altijd advies en informatie krijgen.

EXAMEN

Deze opleiding wordt afgerond met een downloadbaar certificaat van deelname.

KWALITEIT VAN SIMPLY YOU OPLEIDINGEN

Simply You heeft meer dan 20 jaar ervaring in het geven van praktijkgerichte opleidingen in de beautybranche. 

STUDIEMETHODE VAN DE OPLEIDING

De opleiding is volledig als thuisstudie te volgen, dus is het mogelijk om naast je baan de opleiding te volgen. Je kan studeren op jou specifieke moment en is daardoor heel flexibel in te delen. Je kunt in je eigen tempo studeren en waar en wanneer je maar wilt, zonder reistijd. Je kunt altijd terug vallen op het downloadbare boek en op meerdere duidelijke video’s en stappenplan.

STUDIEDUUR

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je aan de opleiding besteed. Gemiddeld kun je ervan uit gaan dat iedere praktijkles een 2 uur oefenen kost. Het is aan te raden iedere les een aantal keer te oefenen. Je zou kunnen zeggen wanneer je alle lessen 1x zou oefenen en alle theorie tot je neemt, zou je met 2 uur per week gedurende 3 weken alles hebben behandeld, maar zoals gezegd is het aan te raden de lessen meerdere keren te oefenen alvorens door te gaan naar de volgende les. Zo kun je zelf bepalen hoe lang of hoe kort je over je opleiding doet. De opleidingsfaciliteiten blijven een half jaar voor je open staan, daarna vervalt de inlog mogelijkheid.  Heb je meer tijd nodig, kun je altijd even contact opnemen.